top of page
Draadafsluitingen

Wij plaatsen draadafsluitingen in Ranst, Turnhout, Wommelgem, Schilde en omgeving

Draadafsluitingen

Draadafsluitingen van 1 tot 2 meter

Wim’s Afsluitingen is gespecialiseerd in hoogwaardige draadafsluitingen van verschillende varianten en materialen. Onze draadafsluitingen zijn beschikbaar in groen RAL 6005 of zwart RAL 9005 (Betafence op aanvraag) en worden afgewerkt met aluminium hulpstukken, inox of houten beugels en een bovenbuis. Wij voorzien onze omheiningen van een polyester coating. De hoogte van de omheining bedraagt 1 m, 1,25 m, 1,5 m, 1,8 m of 2 m.

Bestaande afsluiting vervangen

Wilt u een bestaande klimopafsluiting, houten schermen, hagen, betonmuren of andere verouderde of beschadigde tuinafsluiting vervangen? We verwijderen graag voor u de oude omheining voor we een nieuwe draadafsluiting plaatsen.

Daarom kiest u voor een draadafsluiting

 • Budgetvriendelijk: Een draadafsluiting is meestal voordeliger tegenover de meeste andere afsluitingen.

 • Onderhoud: Het vereist weinig onderhoud.

 • Flexibiliteit: We kunnen snel privacy creëren met een kunsthaag, vlechtband, heidematten of pvc-lamellen. U kunt ook bijvoorbeeld klimop plaatsen.

 • Duurzaamheid: Draadafsluitingen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze goed bestand zijn tegen weersinvloeden.

Draadafsluitingen met betonplaten

Als uw tuin een groter hoogteverschil heeft, kunnen betonplaten dit overbruggen. Ze kunnen bovendien voorkomen dat huisdieren zoals honden zich onder de draadafsluiting door graven. Zo blijven uw eigen huisdieren veilig in de tuin, en ongewenste dieren buiten. Betonplaten bieden ook extra stevigheid aan de draadafsluiting, waardoor deze beter bestand is tegen alle weersinvloeden.

Doorzichtige of ondoorzichtige draadafsluiting?

Doorzichtige draadafsluiting

 • Ruimtegevoel: Doordacht de perceelsgrenzen niet echt onderbroken worden, kan uw tuin met draadafsluiting groter lijken dan hij in werkelijkheid is. Dit kan een gevoel van ruimte en openheid creëren, wat vooral een voordeel kan zijn als u een kleine tuin hebt.

 • Behoud van uitzicht: Als uw tuin een mooi uitzicht heeft, wilt u niet plots uitkijken op een gesloten omheining en is doorzichtige draadafsluiting ideaal.

 • Meer veiligheid: Omdat u door de afsluiting heen kunt kijken, behoudt u een goed overzicht. Dit kan vooral nuttig zijn als u kinderen of huisdieren hebt die in de tuin spelen.

 • Meer licht: Vanzelfsprekend laat doorzichtige draadafsluiting meer licht door, wat kan bijdragen aan een lichtere, zonnigere tuin en plantengroei.

 • Begroeiing: Met klimplanten kunt u een mooie, groene afsluiting creëren. Deze oplossing maakt je tuin niet alleen mooier, het zorgt op langere termijn ook voor meer privacy.

Ondoorzichtige draadafsluiting

 • Verschillende mogelijkheden: Voor meer privacy bieden wij afschermdoeken, vlechtbanden, strips, kunsthagen, heidematten en meer. Doet u dit liever zelf? Dan geven wij u de nodige uitleg.

 • Onmiddellijk meer privacy: Een ondoorzichtige draadafsluiting beperkt onmiddellijk het zicht van buitenaf. Dit kan vooral belangrijk zijn als uw tuin grenst aan een openbare ruimte of als u dicht bij uw buren woont.

Thin Stripes

3D staalmatafsluiting

3D staalmatafsluiting is gemaakt van ultrasterk materiaal en heeft een robuuste constructie. Dit maakt het bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dankzij deze stevige opbouw en het moeilijk te beklimmen ontwerp, heeft een 3D staalmatafsluiting dan ook een hoge veiligheidsgraad. Dit kan helpen om ongewenste bezoekers buiten te houden en de veiligheid van uw eigendom te verhogen. Een 3D staalmatafsluiting is bovendien zeer duurzaam en heeft een lange levensduur.

3D staalmatafsluiting

Draadafsluiting met bovenbuis

Een bovenbuis biedt extra stevigheid aan de draadafsluiting. Dat is bijvoorbeeld handig als u van plan bent om iets tegen de afsluiting te laten groeien of bevestigen, zoals klimplanten of heidematten. De bovenbuis houdt de draadafsluiting strak op zijn plaats en voorkomt dat de draad doorbuigt.

Ook een poort bij uw draadafsluiting?

Als kinderen of honden deel uitmaken van uw gezin of als veiligheid een probleem is, wilt u uw hele terrein kunnen afzetten. Dan is een volledige omheining met een groter hek aan de voortuin (1,5 meter of hoger) en een afsluitbare tuinpoort ideaal. Wij geven u hierin graag advies op maat.

Geen idee welke afsluiting te kiezen?

Een afsluiting kan puur functioneel zijn, eerder decoratief, of, zoals meestal het geval is, iets ertussenin. Wim’s Afsluitingen adviseert u graag persoonlijk, zodat u de beste keuze maakt voor uw specifieke situatie, wensen en budget.

Contacteer ons

Contacteer ons nu voor meer informatie over uw draadafsluiting in Ranst, Turnhout, Wommelgem en Schilde, en verder in de provincie Antwerpen of vraag meteen een offerte aan!

Afsluitingen / Poorten / Houten schermen / Verwijderen van hagen / betonmuren

bottom of page