top of page
tuinpoorten

Wij plaatsen tuinpoorten in Ranst, Turnhout, Wommelgem, Schilde en omgeving

Tuinpoorten

Tuinpoorten leverbaar tot 4 m breed en 2 m hoog

Een degelijke tuinpoort wordt vervaardigd uit duurzaam materiaal, voorzien van een piekfijne afwerking en met vakmanschap geplaatst. Wim’s Afsluitingen plaatst alle standaardmodellen van enkele en dubbele tuinpoorten tot 4 m breed. Wij bieden u poorten voor uw tuin of oprit in de volgende hoogtes: 1 m - 1,25 m - 1,50 m - 1,80 m - 2 m. Is uw oprit slechts 3 m breed? Geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe tuinpoort naadloos in zijn omgeving past. Enkele poorten hebben palen van 60 mm en dubbele tuinpoorten 76 mm. Al onze poorten zijn leverbaar in een RAL-kleur naar keuze!

Oude poort vervangen

Wenst u een oude tuinpoort te vervangen door een nieuwe draaipoort of schuifpoort?

Ook het verwijderen van uw bestaande poort kunt u gerust aan ons overlaten.

Sierpoorten en industriële poorten

Onze poorten worden steeds met de robot gelast. Hierdoor heeft uw sierpoort of industriële poort perfecte lasnaden. Deze hebben een buisprofiel van 40x40 mm en een boven-onderligger van 35x35 mm. Het ingelast net is dan weer 50x50 mm. Dankzij het gebruik van slottype LOCINOX en aluminiumkruk wordt er geen plastiek gebruikt. Wij voorzien uw poort van aluminium scharnierdoppen, eventuele poortgrendels en drie sleutels.

White Washed Wood_edited.jpg

Draaipoorten

Een draaipoort is vaak de eerste keuze voor eigenaren die waarde hechten aan esthetiek en een traditionele uitstraling. Een draaipoort is niet alleen een functioneel element, maar ook een esthetische toevoeging aan uw tuin of oprit. Hoewel draaipoorten meer ruimte vereisen voor of achter, bieden ze veel flexibiliteit in ontwerp en uitvoering. Ze kunnen worden uitgerust met een enkele of dubbele deur en aangepast aan de breedte van uw toegangsweg. Draaipoorten zijn minder geschikt voor een oprit met veel hoogteverschil.

White Washed Wood_edited.jpg

Schuifpoorten

Schuifpoorten moeten qua stijl niet onderdoen. Een schuifpoort is vaak de beste optie voor eigendommen met beperkte ruimte of waar de toegang direct aan een straat of trottoir grenst. Ze nemen weinig ruimte in beslag bij het openen en sluiten dan draaipoorten, maar hebben wel wat plaats nodig aan de zijkant. Bovendien biedt een schuifpoort een hoog niveau van veiligheid. Doordat de constructie stevig en moeilijk te forceren is, vormt het een sterke barrière tegen ongewenste bezoekers.

Thin Stripes

Welke poort past bij u?

Een goed gekozen en geplaatste tuinpoort zal de toegankelijkheid, veiligheid en uitstraling van uw eigendom aanzienlijk verbeteren. Wij bekijken graag voor u welke oplossing het beste past in uw omgeving en waar u plaats voor heeft.

Contacteer ons

Contacteer ons nu voor meer informatie over uw tuinpoort in Ranst, Turnhout, Wommelgem en Schilde, en verder in de provincie Antwerpen of vraag meteen een offerte aan!

Afsluitingen / Poorten / Houten schermen / Verwijderen van hagen / betonmuren

bottom of page